Pie VAT

Pie VAT er et digitalt produkt turister kan bruge, når de vil trække moms fra de vare de har købt i europa. At trække moms fra vare, er oprindeligt en lang og besværlig process med lange formler der skal udfyldes, samt køer i lufthavne hvor varende skal tjekkes. Alt dette kan nu gøres digitalt med en ny app.

Rolle: Lead Designer       Find Pie VAT på AppStore          Besøg website

Sammen med teamet har jeg arbejdet på en række wireframe hvor vi har fået klargjort opbygningen af den nye app. Vi har arbejdet ud fra to målgrupper. 1) De handlende turister 2) Butikerne der tilbyder Pie VAT løsningen til turisterne.

UX-1
UX-2

Jeg startede designprocessen med at prøve forskellige ideer af, og se hvilken designretning og udtryk jeg gerne ville arbejde videre med. Vores produkt omhandler rejser og oplevelser, og jeg ville derfor gerne skabe et udtryk der er friskt, moderne og sjovt. I processen bliver der tænkt over, at der skal skabes et design system der kan fungere på en lang række forskellige platformer.

04
02
03
01

Vores produkt er App'en, og det gav mening at tage udgangspunkt her. Et sted i appen hvor jeg kunne få identiteten frem, var i de forskellige kategorier butikerne kan deles op i. Dette valgte jeg at gøre med illustrationer hvor jeg bruger friske farver, skæve former og simplicitet. De design elementer kun jeg så føre videre over på de andre platforme og skabe en gennemgående identitet.

dxvdvdf
F1
F3
F2
13
11
12
114
15
16
18
20
Payout_1
Payout_2
Payout_3

Dashboard

Der skulle designes et dashboard til butikerne hvor de kan følge med i de salg der laves, samt hvor i processen salget er i forhold til en udbetaling af den tilbage betalte moms. 

Website

Der skulle designes et nyt websitet der har to funktioner. 1) Skal være oplysende og give butiker samt turister til at benytte denne løsning. 2) Sign ind for butikkerne

web-1
Web-2
web-3
webapp-1
webapp-4
webapp-3

Print

Ud over alle de digitale løsninger der skulle designes var der er løbende en lang række print opgaver der skal laves. Alt fra skilte til butikkerne, foldere til turisterne og reklame materiale.

SIgns
Visitkort
Guide_Shop
Poster
Folder-3
Folder-4
Banner
RollUp-MOckUp