SEB – ePension

SEB skulle bruge et nyt design til deres online løsning, når en kunde er logget ind på sin pensionsordning. Vi lavede et design, hvor kunden kan få et tydeligt overblik over deres pensionsordning samt en mulighed for at lave justeringer til denne.

e-Pensionstjek – en service SEB giver deres nuværende kunder - er et tjek, man få lavet for at se, om ens pensionsordning følger gængse anbefalinger omkring indbetalinger, forsikringer mm. Vi lavede her et design, der henvender sig til den enkelte bruger og gør det til en personlig oplevelse for alle.

Rolle: Lead Designer     Besøg website

Designet tog udgangspunkt i wireframes fra UX teamet. Udtrykket skulle være nydeligt og behageligt at se på, men fokus lå i denne opgave om at skabe et design der var så let forståeligt som muligt. Pension og forsikring er for mange et område det kan være svært at overskue, så det var en meget interessant udfordring.

Wireframe_3
Frontpage-min
Frontpage-1-min
Frontpage-2-min
Page1-min
Page2-min
Page3-min
Phones-min

SEB – e-Pensionstjek

e-Pensionstjek er en service SEB giver deres nuværende kunder. Det er et tjek, man få lavet for at se, om ens pensionsordning følger gængse anbefalinger omkring indbetalinger, forsikringer mm. Vi lavede her et design, der henvender sig til den enkelte bruger og gør det til en personlig oplevelse for alle.

Spørgsmål-1-min
Spørgsmål-2-min
Spørgsmål-3
001PensionsTjeck1
Spørgsmål-1-min
Menu-min
MainPage-1-min
SP02112-min
002PensionsTjek2