SEB – ePension

Vi har arbejde på to projekter for SEB. Det ene projekt var et nyt design til deres online løsning. Det dashboard kunden ser når de logger ind på deres pensionsordning. Vi lavede et design, hvor kunden kan få et tydeligt overblik over deres pensionsordning samt en mulighed for at lave justeringer til denne.

Det andet projekt var at udarbejde en Pensionstjek løsning – en service SEB giver deres nuværende kunder hvor de kan få en indikation om deres pensionsordning følger gængse anbefalinger omkring indbetalinger, forsikringer mm. Vi lavede her et design, der henvender sig til den enkelte bruger og gør det til en personlig oplevelse for alle.

Rolle: Lead Designer     Besøg website

The process

The UX team have worked on wireframes to break down the product. There are a lot of data and numbers in genneraly to shown. It was importet to make a clear hiraki to make it possible to get a overview. Pension is for a lot of people diffucalt to grap your head around.

Wireframe_4
Frontpage-min
Frontpage-1-min
Frontpage-2-min
Page1-min
Page2-min
Page3-min
Phones-min

SEB Pensionstjek

Første del af pensionstjekket er at gå igennem et spørgeskema. Spørgeskemaer kommer let til at se tunge og tidskrævende ud, og vi ville istedet lave en mere let og overskuelig løsning, der vil virke mindre overvældende for en bruger. På baggrund af denne kan SEB komme med en anbefaling om der bør laves ændriner i deres profil. Efterfølgende kan brugeren selv kan lave diverse justeringer og optimere af deres pensions-profil.

Spørgsmål-1-min
Spørgsmål-2-min
Spørgsmål-3
001PensionsTjeck1
Spørgsmål-1-min
Menu-min
MainPage-1-min
SP02112-min
002PensionsTjek2